Werven via CareJobs.be?

Hoe zorgt u ervoor dat uw vacatures opvallen? Dit is erg lastig op een 'gewone' vacaturebank. Op CareJobs.be werft u gericht en met inhoud. Wij geven diepte aan uw organisatie en vacatures met extra informatie, nieuws en achtergronden. Zo motiveren wij potentiele medewerkers om juist bij uw organisatie te solliciteren.

Wie bereiken wij via carejobs.be

werven via CareJobs

Klik op de afbeelding om de folder te openen

Voor organisaties plaatsen wij onbeperkt (en indien gewenst volledig geautomatiseerd) alle vacatures. Dus geen extra werk door handmatig plaatsen. Dat doen wij.

Naast de bezoekers aan de site brengen wij via de JobAlert uw vacatures onder de aandacht (vaak latente) werkzoekenden. Dit zijn vaak ervaren zorgprofessionals op zoek naar een volgende stap/uitdaging.


CareJobs responsive website

Nieuws/Facebook

Organisaties communiceren op ieder moment met hun doelgroep(en). Ook dat kan via CareJobs.be. Door relevant nieuws over uw organisaties op onze site te plaatsen en nieuws via onze Facebook-pagina te publiceren, houden wij de conversatie op gang.CareJobs nieuws en Facebook

Carrièremagazine -
Voor aanstormend en ander talent in zorg en welzijn

Ieder jaar brengen wij een magazine uit in print en digitaal, gericht op afstudeerders in zorg- en welzijnsstudies. Een mogelijkheid voor werkgevers om nog meer diepte te geven aan de organisatie. Deze informatie plaatsen wij natuurlijk ook op de site.


U kunt het carrièremagazine hier bekijken.


CareJobs magazine

Klik op de afbeelding voor het mediafiche

Neem contact op

Meer weten? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.


CareJobs
Winkelom 83 B1b
2240 Geel

contact@carejobs.be
014 570423Neem contact op
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-10-2021 16:05:25)